Om oss

Vi i Arbitrio älskar utmaningar. Vi gillar att få bidra till människors växande och vara medaktörer till ett positivt utvecklingsklimat. Förutom att vi är specialiserade på personlig utveckling har vi även ett stort intresse för, samt erfarenhet och kunskap om hur IT och tekniska lösningar kan bidra till människors välmående.

Lite bakgrund 

Vi har tidigare bland annat utvecklat  Androidapparna SATiFY Mindfulness Meditation  och SATiFY Sangha Meditation som  professionella verktyg för  förebyggande stresshantering och att utöva Mindfulness i vardagen. Apparna kom att användas  av över 50 000 människor runt om i världen och blev väldigt uppskattade av många. Målet med SATiFY -apparna var att skapa bättre förutsättningar till hälsa och välmående för människor som ofta lever i en stressad livssituation. Efter ett antal år med många uppdateringar och vidareutveckling av våra mindfullnessappar beslöt vi att göra något annat då nya möjligheter finns att nå ut till alla intresserade av hälsa och välbefinnande.

Framtidsspaning

Idag har vi påbörjat arbetet med  att utveckla och driva en Podd som innefattar mycket bredare perspektiv än vad våra tidigare appar kunde förmedla till våra användare. Självklart finns kommer våra lyssnare att via podden kunna få tillgång till alla mindfulness filer som vi skapat tidigare men även mycket mer. Vi kommer att kunna förmedla mer information, råd och tips, samt fördjupade samtal kring viktiga livsfrågor som andligt, psykiskt och kroppsligt välbefinnande. Så fort vi är klara med den nya podden kommer vi att länka till den här så håll ögonen öppna ;).