Om oss och vad som är på gång

Vi i Arbitrio älskar utveckling. Vi gillar att få bidra till människors växande och vara medaktörer till ett positivt utvecklingsklimat. Förutom att vi är specialiserade på personlig utveckling har vi även ett stort intresse för, samt erfarenhet och kunskap om hur IT och tekniska lösningar kan bidra till människors välmående.

      • Vi finns som ditt stöd att hjälpa dig att uppnå och förverkliga mål och visioner i ditt liv
      • Vi är kvalificerade inom projektledning, handledning, coaching, hypnoterapi,  mindfulness, specialpedagogik
      • Vårt mål är  att lyfta fram människors inneboende resurser och styrkor

Vi på Arbitrio finns för dig!

Lite bakgrund 

Vi har tidigare bland annat utvecklat  Androidapparna SATiFY Mindfulness Meditation  och SATiFY Sangha Meditation som  professionella verktyg för  förebyggande stresshantering och att utöva Mindfulness i vardagen. Apparna kom att användas  av över 50 000 människor runt om i världen och blev väldigt uppskattade av många. Målet med SATiFY -apparna var att skapa bättre förutsättningar till hälsa och välmående för människor som ofta lever i en stressad livssituation. Efter ett antal år med många uppdateringar och vidareutveckling av våra mindfullnessappar beslöt vi att göra något annat då nya möjligheter finns att nå ut till alla intresserade av hälsa och välbefinnande.

Framtidsspaning

Idag jobbar vi för fullt med  att utveckla  Podden ”Insikter På Livets Stig” som innefattar mycket bredare perspektiv än vad våra tidigare appar kunde förmedla till våra användare. Klicka på bildlänken nedan och läs mer på vår infosida om podden.

Bild på en stig i skogen